Ta bort | Produkt | Antal × Pris | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Din varukorg är tom. |
.jpg?v=20201104091708)
VibyBin grundades av Sven och Helle Kivling i Kårkulla, Östansjö, under 1970-talet och nystartades 2017 efter ett uppehåll på tio år. Vi har Elgonbin, en variant av Buckfast, i ett antal bigårdar runt om i Viby. Ramformatet vi använder är 3/4 Langstroth och vi slungar, silar, skummar och rör vår honung för att få rätt konsistens utan att tillföra värme.